Veganiškas moliūgų prieskonių sviestinis kremas

Veganiškas moliūgų prieskonių sviestinis kremas


Šerkšno mėgėjai, džiaukitės! Turime puikų derinį prie jūsų mėgstamos moliūgų duonos, sausainių, prieskonių pyrago ir dar daugiau: moliūgų prieskonių sviestinis kremas! Jis dekadentiškas, saldus, sviestinis (bet veganas + be pieno!), ir puikiai moliūgų prieskoniais.

Ši pūkuota rudens svajonė yra tiesiog 1 dubuo, 5 minutesir 4 ingredientai toli. Griebkite savo mėgstamą moliūgų skanėstą ir pradėkime glaistyti!

Veganiškas sviestas, cukraus pudra, moliūgų tyrė, moliūgų pyrago prieskoniai ir druska

Šis paprastas sviestinio kremo glaistymas prasideda sumaišius (veganišką) sviestą ir cukraus pudrą elektriniu plaktuvu, kol lygus, lengvas ir purus.

Elektriniu plaktuvu išplakti veganišką sviestą ir cukraus pudrą

Tada pridedame rudens skoniai: moliūgų tyrė ir moliūgų pyrago prieskonis, taip pat šiek tiek druskos (nebūtina, bet rekomenduojama, jei naudojate nesūdytą sviestą), kad pagerintumėte skonį.

Moliūgų pyrago prieskonių įdėjimas į dubenį veganiško sviestinio kremo, užpilto kaušeliu moliūgų tyrės

Sumaišykite dar kartą ir gausite nuostabų, subtiliai moliūgas glazūra su rudens skoniu!

Lengvo ir puraus veganiško moliūgų sviestinio kremo glaisto dubuo

Tikimės, kad jums patiks šis moliūgų prieskonių glaistymas! Tai:

Pūkuotas
Sviestinis
Dekadentas
Universalus
Saldus, bet ne per saldus
Veganiškas + be pieno
& Puikiai tinka rudeniui!

Mėgaukitės šiuo gardžiu glaistu ant keksiukų, prieskonių pyragų, moliūgų duonos, sausainių ir kt.!

Daugiau skanėstų su moliūgais

Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!

Moliūginis avižinis sausainis su veganišku moliūgų prieskonių sviestiniu kremu

Paruošimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 5 minučių

Porcijos 10 (2 šaukštai porcijos)

Kursas Šerkšnas

Virtuvė Be pieno, be glitimo, veganiškas

Tinka šaldikliui 1 mėnuo

Ar laikosi? 1 savaitė

Neleiskite ekranui užtemti

  • 1/2 puodelis minkštas veganiškas sviestas (mums patinka Miyoko // pieno sviestas, jei ne veganiškas / be pieno)
  • 2 puodeliai cukraus pudros, išsijoti, jei gumuliukai (užtikrinkite ekologišką, kad būtų draugiškas veganams)
  • 2 Valg moliūgų tyrė
  • 1 šaukštelis moliūgų pyrago prieskonis
  • 1 žiupsnelis jūros druska (neprivaloma // praleiskite, jei naudojate sūdytą sviestą)
  • Elektriniu plaktuvu vidutiniame dubenyje sumaišykite minkštą veganišką sviestą ir išsijotą cukraus pudrą iki vientisos, lengvos ir purios masės.
  • Įpilkite moliūgų tyrės, moliūgų pyrago prieskonių ir druskos (nebūtina) ir vėl plakite, kol visiškai susimaišys.

  • Patiekite ant keksiukų, prieskoninių pyragų, moliūgų duonos, sausainių ir kt.! Jei naudosite iš karto, glazūrą galite palikti kambario temperatūroje iki 1 valandos. Arba vėlesniam naudojimui įdėkite į sandarų indą ir laikykite šaldytuve, kad neištirptų. Šaldytuve išsilaikys iki 1 savaitės arba šaldiklyje – iki 1 mėnesio.
  • Paruoštą naudoti, leiskite jam pastovėti kambario temperatūroje 30 minučių ir gerai išmaišykite prieš glaistydami pyragą/kekselius.

* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas.

Patiekimas: 1 (dviejų šaukštelių) porcija Kalorijos: 167 Angliavandeniai: 24.4 g Baltymai: 0 g Riebalai: 8 g Sotieji riebalai: 6.4 g Polinesotieji riebalai: 0 g Mononesotieji riebalai: 0 g Transriebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 53 mg Kalis: 10 mg Pluoštas: 0.2 g Cukrus: 23.6 g Vitaminas A: 79 TV Vitaminas C: 0 mg Kalcis: 2.5 mg Geležis: 0 mg





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -