Jogurto dubenys – virėjų pora
Išbandykite šiuos sezoninius variantus:
Moliūgų jogurto dubenėlis: Į 1 puodelį graikiško jogurto įpilkite ¼ puodelio konservuotų moliūgų, 2 šaukštus klevų sirupo ir ½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto ir cinamono (arba moliūgų pyrago prieskonių). Ant viršaus uždėkite pepitų arba pekano riešutų.
Traškus obuolių jogurto dubuo: Jogurtą apibarstykite griežinėliais pjaustytais obuoliais arba naminiu obuolių padažu, pabarstykite cinamono ir namine granola.
Braškių rabarbarų dubuo: Jogurtą užpilkite rabarbarų kompotu, šviežiomis braškėmis, kapotomis pistacijomis ir šlakeliu medaus.
Persikų ir grietinėlės jogurto dubuo: Suberkite prinokusius griežinėliais pjaustytus persikus arba persikų kompotą, smulkintus pekano riešutus arba naminę granolą ir šviežias mėtų šakeles.